Vaktplan slik den burde være

Vaktplan

Hva om du kunne få hele månedens vaktplan laget for deg, med bare ett tastetrykk?

RosterRabbit er en nettbasert og automatisk vaktplanlegger for små og mellomstore bedrifter innen alle bransjer. Med vår revolusjonerende automatiske vaktplanlegger får du servert en ferdig vaktplan for hele måneden for alle dine ansatte. Den tar hensyn til ditt bemanningsbehov, de ansattes avtalte arbeidstider, kompetanse og godkjente ferier i tillegg til håndtering av arbeidsmiljøloven. Les mer her.

Dersom du vil gjøre endringer i vaktplanen, drar du bare vaktene rundt der du ønsker dem før du deler den med dine ansatte. Arbeid som før tok mange timer og dager i Excel, løses nå ved hjelp av ett tastetrykk i RosterRabbit. En vaktplan er sjelden statisk, og behøver ofte endringer underveis. Med RosterRabbit kan de ansatte bytte vakter seg i mellom med leders godkjenning. Når vaktbyttet er godkjent går vakten rett inn i den oppdaterte vaktplanen og alle parter får beskjed om endringen. Dermed har du og dine medarbeidere alltid en oppdatert vaktplan.

I RosterRabbit kan dine ansatte enkelt søke om ferier og fridager. Dersom du godkjenner ønsket vil ferien legges rett inn i vaktplanen, slik at du alltid har oversikt på feriene. Dermed er det slutt med å få ønskene på post-it, sms, epost, facebook og telefoner. Så enkelt, og alt på ett og samme sted.

Med RosterRabbit får du et kraftig verktøy som gjør det enklere for deg å styre dine ansattressurser, forbedre oversikten og effektivisere driften.

Kom i gang med dine 14 gratis prøvedager nå.