Arbeidsplan på nett som gir deg full oversikt

Arbeidsplan

Du trenger ikke å sitte med arbeidsplan, ferieboken, arbeidstidsavtalene og vaktbyttene på ulike steder lenger. Med TimeCloud samler du alt i en enkel og kraftig verktøykasse på nett. Les mer om våre ulike funksjoner her.

TimeCloud sin smarte arbeidsplan legger sammen all informasjon om ditt kapasitetsbehov, dine ansattes avtalte arbeidstider og stillingsrolle for så å fordele vaktene ut automatisk, samtidig som den tar hensyn til arbeidsmiljøloven. Du kan enkelt dra vaktene rundt der du ønsker før du deler den med dine ansatte, så er den tilgjengelig for alle i din bedrift. Deretter kan de ansatte bytte vakter seg i mellom med din godkjenning, søke om ferier og motta nyheter fra oppslagstavlen.

Alle endringer, bytter og ferier går rett inn i arbeidsplanen, slik at både du og dine medarbeidere alltid er oppdatert på hva som skjer og hvem som skal på jobb. Dermed kan du handle pro-aktivt, ta smartere og raskere avgjørelser underveis, og samtidig gi deg og dine medarbeidere fleksibilitet på arbeidsplassen. Alt er tilgjengelig på nett til enhver tid på alle type enheter. Vi har gjort det ekstra enkelt for deg å sette opp systemet selv. Ved hjelp av tre enkle steg, setter du opp TimeCloud på få minutter. Deretter er du klar for å få en optimal oversikt, raskere planlegging og en mer effektiv bedrift.

Vi har åpen, gratis prøveperiode i 14 dager, helt uten forpliktelser og uten kortregistrering. Slik kan du prøve ut hvordan din nye hverdag med TimeCloud blir.

Prøv din nye arbeidsplan nå.